MMMTurkey Para Nasıl Çekilir?

1. İlk önce " Yardım Almak İstiyorum " seçeneğine tıklıyoruz.




2. "Sonraki" diyoruz.


3. "Hesaplayıp eklendiği yüzdesi ( MMM Extra )" Çekmek istediğimiz miktar için  "Tüm" e tıklıyoruz ve "OK" diyoruz. 10 TRY ve katları çekebilirsiniz. Manuel olarak el ile de yazabilirsiniz. Kalan hesabındaki miktar her zaman hesabınızda kalıyor. Diğer çekiminizde 10 ve katları olduğu takdirde çekilebilir hale gelmektedir.




4. Para Çekme işlemimiz tamamlanmıştır. Eşleşme gelene kadar sıramızı bekliyoruz. 





5. Ve eşleşme gerçekleşti. Bazen çektiğimiz para bölünerek farklı kişilerle de eşleşe biliyor. Ben örnek olarak bir eşleşmeden devam edeceğim. 36 saat içinde eşleşen kişinin btc miktarı kadar adresime göndermesini bekliyorum. Eğer 36 saat içinde karşı taraf göndermez ise farklı bir kişiyle eşleşiyoruz ve bize göndermeyen kişinin hesabı bloke oluyor.





6. Kısa süre içinde eşleştiğim kişi gönderim yaptığına dair resim eklemiş bulunmakta. Btc adresimizi kontrol ediyoruz. Eğer btc o miktarda gelmiş ise bitcoinin  en az 1 onay almasını bekliyoruz.





7. Kontrolum sonucu karşı taraf btc mi göndermiş bulunmaktadır. Şimdi ise onaylamam gereklidir."Detaylar" a tıklıyoruz. " Ödeme aldığınızı onaylayın " seçeneğine tıklıyoruz ve "OK" diyoruz.





8. Onaylama işlemimiz tamamlandı. Şimdi ise mutluluk mektubu yazmamız gerekmektedir. " Mutluluk mektubu yazın " a tıklıyoruz.





9. Mektubu  resimdeki gibi  yazabilirsiniz düzenleyerek tabi. Kutucuktaki işareti kaldırıyoruz ve "Send " diyoruz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder